11 hari dah

ada tak tips utk susukn bayi? masalah sy skrg ni baby taknak nyusu bdn . die nk susu yg dah di pam dlm botol . penat lah mcm ni ? lahir² terus masuk nursery . dorg (pihak hospital) bg susu formula sbg susu pertama baby sy . smpai skrg sy dok ajar direct . die tak reti hmm

11 hari dah
72 Balas

Time dia nangis nak susu tu sis paksa bg df...jgn cpt ngalah kalau dia ngamuk2 tu..sy dulu mcm sis lah.. Lpas bersalin trus hntr nursery bg susu formula..dia dh sedap botol dia xnk df..lama2 susu sy drop sbb xda rangsangan dr baby.. So sy hrp sis bg ja jgn jd mcm sy skrg bby dh mnum susu formula sbb susu bdn dh kering...

4y ago

hmm sy bg tp seksanya la dia ngamuk² . sy cuba dan terus cuba