Anak taknak botol susu

Assalamualaikum & selamat pagi 🤗 ada yg alami situasi mcm sy yg baby taknak hisap botol susu, dh lah sy tak lama lgi nk masuk kerja, sy dh tkr botol susu pun taknak jugak, dia nk terus direct susu bdn, sy dh tkr nipple botol susu pun still sama 😢😔 ada tak yg tahu cara yg paling bkesan utk mslh sy ni, tq 🙏

1 Balas

sis suruh suami ke bagi,mak sis ke biasa baby ni kalau bau mama dia taknak 😊. anak saya dulu pun macam tu, umur 7bulan baru nak botol, sampai tak kerja mama nya 😅, lama2 baby nak tu, insyallah