induce

Ada tak sesiapa yg pernah kene induce banyak kali utk bersalin sebb overdue? Bleh share?

1 Balas

org kata sakit kalau induce ni

5y ago

Saket sangat2. Saya baru lepas 7 hari beranak. 22 hari bulan baru2 ni. Perit dan rasa serik. Drip ubat d tgn. Air ketuban doktor pecahkan utk bby keluar. baby hanya mamlu bertahan dalam rahim tanpa air ketuban 12 jam sahaja..last2 baby kena vacum.sebab jantung dy dah lemah..dengan seksa berjahit 2x.kecuaian..mg xdpt di lupakan 😭