Induce sakit tak?

Siapa pernah induce sebb baby besar? Sakit ker induce sebb ramai yg ckp sakit dari normal? Esok sy nak kena warded utk induce. Risau lak sebb anak 1st mmg normal senang jer bersalin.

1 Balas

Ikut rezeki sis. Dkt wad sy kena induce belon, bg sy xsakit cuma xselesa. Dkt LR kena induce drip, itu pd sy jd serba xkena. Tp katil sblh rilex saja walaupun induce.

2y ago

Bergantung kepada badan masing2 yer. Alhamdullilah sy selamat bersalin normal semlm. Tak perlu induce sebb dah buka 2cm. Saya mkn nanas