induce bersalin awal

saya kene warded awal sbb esok kene induce. ada mommies yg berpengalaman kene induce tak? nervous 😩

2 Balas

Sama sy dh lalui alhamdulillah.. induce belon n induce drip. Mula2 doc tolong bukakan jalan. Pastu hari ke-3 induce belon utk bukakan lagi jalan. Contraction start dtg masa induce. Saya menahan contraction dari jam 9pagi hingga 1 pagi esoknya baru bersalin. moga dipermudahkan urusan sis. Banyakkan berdoa agar mudah bersalin, mudah dibukakan jalan .. insyaAllah. Sakit itu penghapus dosa.

Ya ada pengalaman. Banyakkan berdoa. Moga dipermudah urusan ya mommy