Zincofer

Hi. Ada tak mummies lepas makn zincofer jd pening+ mual? Saya dulu makan masa tghhari cmtu then ngantuk and pening sgt. Pastu tuka time malam. Tp aduhh taklarat.. hahaha Tapi doc kt kk tak bg obimin. Kena cari sendiri ke eh?

20 Balas

Boleh ja request kat nurse sis yg sis x boleh telan ubat tu. Nanti mereka akan tukar

Sya mkn zincofer..x ssuai..muntah,pning...g kk ckp kt misi trus dia tkar ubt lain

Sy mkn zincofer, effect dia pening, muntah, cirit birit. Sy mkn sblm tido ok.

Boleh request sis..kalau xminta mmg dia igt kita serasi ngan zincoffer tu

Sya xblh mkan..jdi pening,muntah2...bgitau doc nti doc tukar ubat lain

Alhamdulillah baru tukar zincofer. Makan malam hari

Haah. Sy awl2 mkn tu mmg pening x leh nk buat ap.

Bgitau je dkat doktor nt dia akn tukar ubat Tu juga ...

5y ago

Kan.. Doktor akn sarankn ubat zincofer tu jgk..kata itu ubat yg bagus..xtau la...risau jgk nt doktor bg ubat yg sama..

Cuba cra ni. Mkn sblm tdr dgn air oren.

Dkt2 farmasi ada jual sis.