Zincofer pening

Hai normal tak sini makan zincofer esoknya tu jd pening2 mcm vertigo tu. Kepala rasa mcm pusing2 pening tu. Sy tak pasti sbb mkn zincofer ke apa, tp sblum ni takda pulak pening mcm tu. Smalam bru start mkn zincofer tu pastu esoknya jd pening. Risau pulak.

2 Balas

Hi, awak. Itu maksudnya awak alah dengan zincofer. Bagi tahu nurse, nanti nurse akan tukar ubat atau dos. Saya pening siap muntah2, terus inform nurse dan nurse tukar ubat 😊

Normal.. sy pun pening muntah.. nanti jumpa doc, minta tukar ubat lain..