masa bukak buku dpat ubat zincofer selera makan ada badan pun bertenaga tp pening selalu sy tuka ke

obimin letih sgt badan . ada tak ubat lain yg boleh sy makan selain dri 2 ubat tuh . 12week

4 Balas

awak try makan iberet folic . sy sebelum ni mkmn zincofer and obimin tak sesuai dngn sy sbb bila mkn je lesu pening muntah . yhen doc suggest mkn iberet . alhamdulillah smpai sekarang 37 week oky je. hb semua oky

selalu klau kat kk mmg 2 jenis ubat tu yg dktr akn bg. cuba try tnye dktr mne taw ade ubt yg sesuai boleh beli kat farmasi. #30Dec2020 #IbuRA #21Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

saya iberet , zicofer mmg tak msuk dngn bdn so doktor suruh tukar ubat maltofer itu pon 3 kali sehari tapi alhamdulilah la okay 😅

sy ubat lain smua xleh makan..alhamdulilah jumpa jgk ubat yg serasi...rase coklat,xpening...sy mkn blackmores

3y ago

apa nama details Blackmore tu puan?