alahan bau

ada tak mommy kat sini yg terlalu sensitif dgn bau? sy makin menjadi2. paling teruk tak boleh bau sabun mandi, bau masak nasi. mesti naik loya ? Apa yg perlu sy buat ya?

49 Balas

btol sya mula dulu sakit rasa nya sampai muntah kuning tu tuhan je yg tau bagi Mana rasa tapi sekarang sya dah kurang masuk 10 mggu dah kalau dulu asal petang pasti demam kurang rasa nak mkn pasti tak nak mkn mee je buah asam mcm tu