sabun mandi.

Sensitif pd bau tu mmg biasa terjadi.bau busuk mmg xboleh..bau wangi sgt pn xboleh..ada ke sabun mandi yg xada bau?????

1 Balas

kita sama la.. huuhuuu.. skarang sy pakai sabun wilya.. ok la takde muntah.. cuma nk gosok ggi masih seksa..

4y ago

jenuh da prgi mall dok cium 1 1 sabun.. tapi bila balik, xde selera nk pakai.. seriau kalau muntah.. seksa sgt rasa.. erm bagi sy sabun wilya ok.. dye pn boleh kurang kn gelap2 d celahan.. kn biasa pregnant lipatan gelap.. sy setakat ni belom ade lagi cmtu.. mak pn kata aritu sy pregnant leher ok.. stengah org x.. tapi muka sy la naik bjik2 putih penuh 1 muka.. erm cuba la wilya kot sesuai. 🤗