Alahan

hi ibu2.. sy alahan teruk.. sepanjang hari pening2 and loya and muntah2.. sy xboleh buat keje apa pun.. lembik sy dibuat nya.. sy xboleh masak, bau org masak.. bau minyak wangi, sabun mandi dan lain2.. macam mana sy nk hilgkan pening2 dan loya ni ya?? sy xlarat sangat rasa..

1 Balas

sama la alahan kita.. hiihiii.. cuba pergi klinik mintk ubat dari dkter, walau pn x mbantu sgt ubat tu, tapi bolehhh laaa.. 😅

4y ago

harap menolong la ya 💕 samasama mommy