alahan bau

ada tak mommy kat sini yg terlalu sensitif dgn bau? sy makin menjadi2. paling teruk tak boleh bau sabun mandi, bau masak nasi. mesti naik loya ? Apa yg perlu sy buat ya?

49 Balas

Saya tukar sabun mandi saya. Saya tak boleh langsung bau sabun lifebuoy tu apa kaler sekali pun. Paling tak suka bau lemon dgn lavender. Skrg saya pakai shokubutsu kaler oren. Okay la tak loya. Ubat gigi pun saya tukar dari halagel ke colgate. Bau nasi tgh masak mmg tak suka. Tggu dah hilang bau baru saya mkn