alahan bau

ada tak mommy kat sini yg terlalu sensitif dgn bau? sy makin menjadi2. paling teruk tak boleh bau sabun mandi, bau masak nasi. mesti naik loya ? Apa yg perlu sy buat ya?

49 Balas

Tk boley bau husband, bau asap rokok. kdg2 keluar makan. kat blkg ada org hisap rokok. rasa macam nak mengamuk je kt org tu. bau masakan, bau dapur, bau ikan ayam mentah pon tk boley. alahai bab ni paling benci. busuk giler + pening + nak muntah klau dpt bau. sekarang selalu makan luar je 😩