alahan bau

ada tak mommy kat sini yg terlalu sensitif dgn bau? sy makin menjadi2. paling teruk tak boleh bau sabun mandi, bau masak nasi. mesti naik loya ? Apa yg perlu sy buat ya?

49 Balas

Samalah sy sis..anti betul dgn bau nasi menggelegak tu..sekali dgn minyak masak yg menggelegak 😭 mmg betul2 allergic dgn bau2 sebarangan..tp bau lavender sy blh terima.. so apa sy buat if masak nasi tu sy terus tggal masuk bilik..the bau minyak angin or balm..😂

5y ago

Haha..kann.. kadang2 tu xtau da nk explain camne kat husband bila kite kata bau tu ini busuk sbb dia akan reply I tak bau busuk pun😅😂