alahan bau

ada tak mommy kat sini yg terlalu sensitif dgn bau? sy makin menjadi2. paling teruk tak boleh bau sabun mandi, bau masak nasi. mesti naik loya ? Apa yg perlu sy buat ya?

49 Balas

Tengah mengalami nya💆🏼‍♀️ Bau nasi tgh masak tak boleh, bau tumis2 goreng2 tak boleh langsung mmg akan meloya, mandi pun cpt2 sbb pening bau sabun shampoo segala, time pkp ni husband yg masak, so kita lari duk dalam bilik diam2, sambil ambil kulit oren tu ltk dkt hidung kurang sikit loya😂

4y ago

Bertabahla kitaaa ya