alahan bau

ada tak mommy kat sini yg terlalu sensitif dgn bau? sy makin menjadi2. paling teruk tak boleh bau sabun mandi, bau masak nasi. mesti naik loya ? Apa yg perlu sy buat ya?

49 Balas

Sy awl preggy xleh bau suami haha..klo dia dtg dekat sy klo bau bdan dia adoii pning dn muntah2..pdhal bau suami sy xbusuk pon..bau bdn dye sedap tp nth strt mngndung xleh bau bdn dye😂...nk dekat sebulan dua gk la lps uh dh ok je

4y ago

Sama kita jugak... Kecian tgk dia... Siap rasa nak marah je..