Tiada sintom morning sickness

Ada tak kat sini yang pregnant 5weeks tapi takde morning sickness? Cuma tender breast & mild cramp.

17 Balas

Sy dari start pregnant sampai last week delivery x de morning sickness, x de water retention, x de craving ...ape pun x de except very light cramp once in a while during late pregnancy jer... Sampai Masa nak bersalin tu dah buka 5cm pun langsung x de contraction pain...😂 baby klur 3.23kg x de kuning & sihat2 jer. Sy consider tu sgt2 lucky dah

5y ago

Bestnya. 🤗

Tak semua org akn merasa morning sickness.. Kakak sy skrg dah 5 bulan, tak prnh rasa morning sickness dan sy ada sorg kwn yg skrg preggy 8 bulan ank kedua, dua2 ank dia tak merasa morning sickness.. Beruntung badan .. Hehe

Pbawakan ank bbeza setiap kali mengandung.. Mcm sy, alhamdulillah ank 1 & 2 xde alahan smpi bsalin, ank ke3 nie lain sgt.. Loya dr tw mengandung smpi 16w.. Doa byk2 spy xde alahan.. Smoge dpmudahkn semua urusan.. 😊

Saya dr stat pregnant skg suda 37 week x ada morning sickness..x da mgantuk..x da mgidam..berat badan pn lambat naik..mula2 riasu juga sebap x da beza pregnant n x..sama seja rasa..syukur alhmdulillah..

5y ago

Insyallah amin..

so far dri awal smpai 12weeks sy mmg xda morning sickness...husband yg muntah2 mual2...cuma byk bnda yg xsuka msa pregnant ne...alahan tetap ada la...xblh elak...hehehhee

Sy dh 8weeks tpy takde morning sickness Tender breast pon x trok sngat.. mild cramp tu jaa hari2 jdi krap plk tu

Sye.. Syw xde lg morning sickness.. Cuma bdn pns2 n prut rse sengal2 je... Sme 5weeks..adee org kte tnggu 2 bulan.

4y ago

sy mggu ke 5 dah mual. tak dapat hidu bau goreng, bau aircond 😫

Sy start morning sickness 15w smpai 20w..alhamdulillah xde lah teruk sgt.bestnya sapa2 xde morning sickness.

Syukur lah bagi yg xde morning sickness, sy ank 1st pn xde ni no 2 br taw erti morning sickness😂

saya 17 weeks tak da Morning sickness, bersyukur sangat 😊

5y ago

Syukur alhamdulillah 😊