Tiada sintom morning sickness

Ada tak kat sini yang pregnant 5weeks tapi takde morning sickness? Cuma tender breast & mild cramp.

17 Balas

Sy dari start pregnant sampai last week delivery x de morning sickness, x de water retention, x de craving ...ape pun x de except very light cramp once in a while during late pregnancy jer... Sampai Masa nak bersalin tu dah buka 5cm pun langsung x de contraction pain...😂 baby klur 3.23kg x de kuning & sihat2 jer. Sy consider tu sgt2 lucky dah

5y ago

Bestnya. 🤗