Kemungkinan hamil ke?

Pinjam mata mommies, kalau mcam ni possible hamil ke? Dpo18. No morning sickness. Spotting pun takde. Cuma cramp perut dan breast sakit sepanjang mggu lpas.

Kemungkinan hamil ke?
1 Balas

ada tu awak..tp mgkin masih baru...pgalaman sy pregnant 3x sakit breast dan cramp...test lagi esok kalau upt dh makin terang insyaAllah ada

6mo ago

Takde awk. lpas seminggu dri dpo18 sy test -ve. cuma semalam lpas bersama keluar lendir putih sekali dengan darah. satu hari je, pgi tdi coklat n takde dah. taktahu knapa. tak pernah terjadi period mcam tu