Tiada morning sickness

Normal ke pregnant tapi takde morning sickness? Now, 7 weeks pregnant

6 Balas

Normal je sis, sy dulu masa pregnant anak2 lelaki, tak ada morning sickness langsung, sampaikan sy tak tahu rasa morning sickness tu mcm mana 😅 tapi pregnant kali ni sy melepek di sebabkan morning sickness😵‍💫

saya sampai skrg takde muntah2. just rasa loya2 je. skrg kandungan dah 11 minggu. makan pun berselera Alhamdulillah. semoga baby kita sentiasa membesar dengan sihat aamiin🤲🏻😊

Sama la saya dah 7w1d langsung takde rasa apa2. Just kadang2 je rasa craving nak makan itu ini, tapi alhamdulillah takde mual2 or muntah

sama la .. sy nak masuk 7w.. xde morning sickness.. jalani kehidupan mcm biasa.. alhamdulillah

sy pun xda morning sickness. skrg msuk 7w jgak. selera makan bertambah² 😅

normal je..sis