SIAPA PENAH CONSUME ZINCOFER

Ada sesiapa yg consume ubat ni tak ? Setakat ni mcm mana ?? Sy baru je kena tukar obimin ke zincofer sbb hb drop untk 3rd trimester ni...baru 2 hari mkn bila sendawa tu rasa mcm nk tkluar balik ubatnya+rasa drh...tp kalau x sendawa tu elok je xde pening ke mual ke boleh je telan?

27 Balas

sy br je tukr zincofer ke obimin sbb xthn sembelit teruk smp buasir😂..dok mkn buah pn xjln..nsb misi ok ..hb pn still 11.7 je..