SIAPA PENAH CONSUME ZINCOFER

Ada sesiapa yg consume ubat ni tak ? Setakat ni mcm mana ?? Sy baru je kena tukar obimin ke zincofer sbb hb drop untk 3rd trimester ni...baru 2 hari mkn bila sendawa tu rasa mcm nk tkluar balik ubatnya+rasa drh...tp kalau x sendawa tu elok je xde pening ke mual ke boleh je telan?

27 Balas

Zincofer vitamin yg ok.mula2 sy mkn mual2 jgk.dh lme2 ok.bp kita memng akan ok.sy xda drop lagi stkat ni.mkn sblum tdo.nk elak mual.

4y ago

Hrp2 serasi la gn zincofer ni + hb pon makin naik mungkin memula jekot sy rasa cmni