KK Kempas

Ada sesiapa yang berpengalaman buka buku merah @ pink di KK Kempas, JB? Lama sangat ke kena tunggu giliran walaupon kita datang pagi?

4 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya td siang call kk kempas, die cakap saya under kk tampoi sbb dduk kt bb Uda. Sbb xtau hari bila kk tampoi buat utk buku pink.

3y ago

Baru je call kk kempas.. Die cakap utk buat buku pink hari ahad & isnin je. Walk in x perlu appointment. Buka buku pink 5weeks ke atas da boleh buka

Mana2 klinik kerajaan pun sama sis. Kalau sis nak cepat dtg awal dlm 6.30 terus ambil nombor. Kalau dpt no.1 biasanya 8.45 dah settle

3y ago

Sy x buka buku merah kt KK. Sy buka kt KD kempas. Tp kena check darah dgn gigi kt KK kempas. Betul sis ckp tu. Haritu pukul 6lebih dah terpacak depan pintu. Ramai dah yg beratur. Huhuhu. 7:30 pintu buka terus ambil nombor. Alhamdulillah sebelum 8:30 da settle.

KK Kempas rmai ckp mmg lambat.. Tp sy x pasti betul ke x.. Kalau kk tampoi ok sikit lah.. Cepat je siap..

3y ago

Tulah mmg ramai. Pagi2 pukul 6lebih da beratur panjang 😂 pintu buka 7:30. Huhuhu

kk kempas x pernah saya under kd kempas

3y ago

Saya baru je buka buku kt kk kempas tadi.beratur seawal jam 6.45. Kul 7.30am bru pntu buka tu pom org beratur sampai ats bukit.nasib dpt no awl org ke7. Proses itu ini amik air kncing,darah,timbang kul 10.15 da setel. Husb smpi mngantuk tunggu.