KK Kempas

Ada sesiapa yang berpengalaman buka buku merah @ pink di KK Kempas, JB? Lama sangat ke kena tunggu giliran walaupon kita datang pagi?

5 Balas

Mana2 klinik kerajaan pun sama sis. Kalau sis nak cepat dtg awal dlm 6.30 terus ambil nombor. Kalau dpt no.1 biasanya 8.45 dah settle

5y ago

Sy x buka buku merah kt KK. Sy buka kt KD kempas. Tp kena check darah dgn gigi kt KK kempas. Betul sis ckp tu. Haritu pukul 6lebih dah terpacak depan pintu. Ramai dah yg beratur. Huhuhu. 7:30 pintu buka terus ambil nombor. Alhamdulillah sebelum 8:30 da settle.