KK Kempas

Ada sesiapa yang berpengalaman buka buku merah @ pink di KK Kempas, JB? Lama sangat ke kena tunggu giliran walaupon kita datang pagi?

5 Balas

Saya td siang call kk kempas, die cakap saya under kk tampoi sbb dduk kt bb Uda. Sbb xtau hari bila kk tampoi buat utk buku pink.

5y ago

Baru je call kk kempas.. Die cakap utk buat buku pink hari ahad & isnin je. Walk in x perlu appointment. Buka buku pink 5weeks ke atas da boleh buka