Hi boleh ke buka buku kat swasta kerana KK tempat saya jauh. Lagipun x larat tunggu lama. X selesa

Buka Buku pink

3 Balas

boleh je awak. sy buka buku pink kat swasta je. check up pn sy buat di klinik swasta yg sama. tapi bersalin di hosp kerajaan, takde masalah pun.

Boleh sis. Sy pun mcm sis klinik kerajaan jauh betul. Sy buka kat klinik swasta je dekat 10 minit je dari rumah. 😌

Saya pun buka buku klinik swasta..dah 2 kali buat kt swasta..boleh je..janji awak ada buat buku pink..