Buka buku pink tapi klinik bagi date lambat

Hi mummys, need sesiapa berpengalaman. saya sudah 14 weeks pregnant, sy call KK untuk buka buku pink masa week 12 lagi tapi KK cakap dah penuh, kena tunggu lg sebulan , masa tu sy dah 18 weeks. takpa ke macam ni? ada sesiapa pernah ada pengalaman macam ni?#firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Mcm sy sis, call KK 9w, sbb tarikh full. Book mse 13w. Sis xde mslh kesihatan kn.. Jgn lupa mkn ubt new obimin.

10mo ago

Pregnant anak 1st ka sis? Mse call tu nurse ada tanya tak ada history gugur ka? Sementara nk tggu kk, klo ada bajet bole g klinik swasta sis utk scan dengan ubat. Mse 9w tu sy g scan kt swasta nk cnfrmkan pregnant, doc bg ubat sekali.. So ubt tu sy mkn smp tarikh booking..

Sy call msa 9w lps g scan dkt swasta.. tp kk penuh so dpt trikh masa kndungan 14w..ok je xde mslh..