Braxton Hicks

Ada sapa2 yang mengalami Braxton Hicks tak start 7 bulan? sy dah jd lg masuk 8 bulan ni ?. belum contraction betoi lagi dah rasa bisa tu. anak first dgn second dulu x seawal ni. ada cara nak kawal x rasa sakit ni. boleh je google tp kalau ada reply direct dr group ni lega sikit rasa ?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy kena drp 27w.. kalau kena tu, sampai kembang hidung dok tahan, buat apa pn jd stop kejap.. biasanya bila kena, sy akn tarik nafas dlm² n hembus pelan²..

3y ago

Tq bagi tips. Boleh sy buat bila jd 😊

Kalau braxton hick dtg tarik nafas dari hidung hembus dari mulut