Braxton hicks

Salam and hi mommie, braxton hick ni rasa dia macam mana ye? Saya kerap rasa beralun dan tak selesa di kawasan ari ari macam nak period tu sekarang ni pastu tegang je perut. Betul ke tu braxton hicks? Normal ke 27 weeks dah start rasa braxton hicks ni? Risau nya sayang #firstbaby #firstmom #ingintahu

1 Balas

braxton hicks ni contraction palsu. tp jarak sakitnya jauh. kalau contraction sebenar bg sy,memang teruk sgt sakitnya. sakit yg paling sakit sampaikan sy tak rasa langsung digunting perineum,diseluk dan dimasukkan tiub kencing. contractiom sebenar juga kerap sakitnya. makin besar bukaan makin bertambah sakit