Braxton Hicks

Ada sapa2 yang mengalami Braxton Hicks tak start 7 bulan? sy dah jd lg masuk 8 bulan ni ?. belum contraction betoi lagi dah rasa bisa tu. anak first dgn second dulu x seawal ni. ada cara nak kawal x rasa sakit ni. boleh je google tp kalau ada reply direct dr group ni lega sikit rasa ?

2 Balas

Sy kena drp 27w.. kalau kena tu, sampai kembang hidung dok tahan, buat apa pn jd stop kejap.. biasanya bila kena, sy akn tarik nafas dlm² n hembus pelan²..

5y ago

Tq bagi tips. Boleh sy buat bila jd 😊