Braxton Hicks mcm mana?

Hi mommies saya 27weeks. Bila baca info start trimester 3 ni dah bole rasa Braxton Hicks. Mcm mana ya sebenarnya rasa tu? Sy takpasti samada sy dah mengalami benda tu atau tak, tapi kalau rasa tegang2 tu, tu ke nama nya Braxton Hicks tu?

2 Balas

Sy masuk 29 week baru rasa.. baby kerap mengeras.. perut timbul benjol2😂 kdg risau jgk😅

1y ago

sama mcm sya juga, perut slalu mengeras dn timbul benjol2 baby kuat tendang2 hehehe

perut Rasa mengeras