Braxton Hicks Contraction at 27w

Hi mommies. Nak tanya, ada ke yg alami braxton hicks contraction ni? Sy google symptom2nya dan keluar braxton hicks contraction ni. Baby skrg active sgt menendang. Bila mlm nak tdo je start la susah tdo. Jd tegang perut dan kadang mengeras on 1 side. Sakit jugak tulang pelvis dan sakit belakang. Terfikir nak beranak dah ke huhu tp berapa minit je dia dtg. Then ok.. kdg rasa nak nangis sbb tak selesa huhu #firstbaby #firstmom

2 Balas

sy plk baru 25 weeks ..tp dh selalu sengal2 pinggang n perut mengeras ...braxton hick jgk rasanya

sama sis cream kaki nikmat mngndung Kali ni ape2pn mintk pndpt Dr la ye