ANAK TIDUR KEJAP

Ada ke ibu2 anaknye mcm anak sy. Tidur siang dy kejap sgt. Sekali tidur 40 minit. Lepas tu sejam setengah kemudian nk tidur balik tapi susah sangat nak tidurkan dia. Menangis2 sebab mengantuk tapi tak dapat tidur. Tapi nanti tidur kejap je. Setiap hari macam tu. Letih jugak sebab banyak kali kena tidurkan. Anak pula jenis susah nk tertidur. Menangis je sebab tak dapat tidur

2 Balas

ada je..sebab mlm dah tdo lma..jdi siang kjap2 je..byk nk main..ank sy 5bulan skrg..😃

3y ago

makin besar makin senang tdo...😀