Anak susah tidur siang

Hi semua, anak sy baru masuk 2 bulan. 2-3 hari ni dia susah tido siang, kalau tido dalam 10-20 minit je pastu bangun balik. Dia mengantuk selalu mnguap tapi tak nk tidur. Pastu dia menangis sebab tk dpt tidur. Macam mana ye? Mommy ada pengalaman? #firstmom

2 Balas

Anak saya baru sebulan mcm situasi puan. Tapi dah slowly okey. Sy tak buat ape pun, layankan aje lah perubahan dia tu. Ade lah tu time2 dia mcmtu.

follow wake windows baby x?