Siang mengantuk, malam takboleh tidur.

Ada tak yg sama mcm sy. Sy 36w++. Sakit2 tak ada. Tp malam takboleh tidur. Mengantuk tp takboleh tidur. Kadang2 sbb panas belengas, jd takboleh tidur. Siang mengantuk tp susah jgk nk tidur lena. Tidur kejap nanti terjaga lg. kadang2 stress sbb mengantuk tp takboleh tidur 🙁#firstmom #firstbaby

1 Balas

Makin sarat memang lagi cepat berpeluh dan susah nak tidur. Apa pun kena try juga lelap mata, baca lah doa bagi lelap juga. Nanti baby dah lahir lagi mommy tak boleh tidur macam selalu hehe. Boleh cuba letak bantal masa baring ke. Kadang sebab badan tak selesa bila baring