Risau

Ada kaa mcm sy.. Dah jam 3 lebih baby gerak baru 3 kali.. Risaunya

Risau
21 Balas

Kalau tak cukup 10 kick dlm masa 12jam se eloknya g hsptl terus sis.. Kita x tau dia kat dalam mcm mne.. Sy pon dri kul 9 pg tdi smpai jam 5 baru 7 kick.. Semoga urusan kita dipermudahkan

4y ago

Iya sis.. Alhamdulillah.. Dia ada gerak sudah skg baru 5 gerakan.. Muda mudahan sampai juga 10 gerak yaa.. Aamiin semoga kita d permudahkan

baby 4 jam tak gerak kene ke hospital . sbb? takut ttbe terbelit tali pusat ke ape ke . sy kene tahan wad mase pregnnt aritu sbbnye hanya gerakan slow je . tp 10kick cukup

Saya plk time nk Kira pgerakan ,time tu la susah nk gerak..tp elok2 ngam 10 kli gerakan..dia aktif plk bergerak sampai senak perut dibuatnya klu dia tendang😅😅😅

Dah berapa bulan? Klu dlm trimester 3 kalau 3 kali gerak sampai jam 3 tak gerak. Ada bahaya dia mama. Better go to kk cepat

Alhamdulilla mommy semua da cukup da 10 gerakan td jam 8.06pm..terima kasih mommy semua atas nasihat dan tips nya..

4y ago

😂😂😂... X pa.. penting b4 12jam cukup 10x...

Saya pun slow je gerak siang. Tapi biasanya kalau dah balik kerja, memang setengah jam sekali. Sebelum pukul 9 memang cukup 10

Perut da besr kurang rasa gerak sbb da sempit...mcm sy mlm bby lg aktif...siang tdo agkye...

4y ago

Sama laa.. Malam aktif siang tido kot.. Sy baru 29week

Misi sy ajar,kalau sampai kol5 ptg je baru gerk skli dua,terus g hospital. jgn tgu 12jam

Sy pn siang bby slow jgak tp everyday pkol [email protected] cmtu msti da complete 10kicking

4y ago

Btol tu..mlm die punye aktif smpai senak n ngilu dibuatnye

Nak kira pun ssh.. Sbb busy ke sana sini bt keje rmh... Kiraan pula start jam 9am...

4y ago

Ya kalau dengar kan dia ayat2 alquran tu baru dia gerak.. Mau kacau baru dia gerak