28w

Saya risau bila baca org cakap 28w dah bonjol2 perutnya baby gerak. Tapi baby saya tak mcm tu pon. Risaunya. Betul ke 28w tu baby dah gerak kuat. Ke lemak saya tebal sgt

2 Balas

xyah peduli la org ckp. prgncy journey utk semua ibu xsma wlu prgnt ank no 2 3.. as long as h c/u baby awk sehat evrthg ok doc ckp.. Alhamdulillah. yg penting moniter gerak baby setiap hr 10kali & lebih

Mana ada sis, ikut pada orang. Selalu anak first mmg lambat dpt rasa gerakan baby