Chemical pregnancy

Hello.. ada ibu2 yg pernah alami chemical pregnancy? Apa tindakan selanjutnya ya? Perlu rujuk doc ke?

9 Balas

Sy pernah, tahun lepas period lewat 3 hari check upt naik samar. Masa 5 minggu dh keluar darah skit. Sy Pergi scan kat klinik dinding rahim tebal, blood test positive pregnancy tapi doctor bgtau tunjuk mcm baru 1-2 weeks, scan pun tak nmpk apa2. Non stop bleeding jugak utk 2 minggu tapi sikit2. Sy turun naik clinic utk double check, habis dlm 1k. Last2 mmg tak de rezeki.