Sedihnya chemical pregnancy

Senang lekat tak after chemical pregnancy ni?

10 Balas

In shaa Allah boleh sis. Yg penting jangan stress, emosi kena jaga. Saya pernah alami chemical pregnancy, sebulan lepastu terus lekat. Alhamdulillah sekarang dah pregnant 8 bulan 😊

1y ago

sis, chemical pregnancy tu banyak ke sama je macam period biasa

InshaAllah ada rezeki tu . Saya dah masuk cycle ke 5 lepas chemical pregnancy belum lekat lagi . Tapi saya buat tak tahu je , relaks & cool 😊

Saya dh 2 kali cycle masih belum ada rezeki..moga ada rezeki utk cycle ke 3 ni.. Aaamiinn.. Huhu

Saya dah 5 cycle and masih mencuba. Semoga ada rezeki dan rahmat di bulan ramadhan yang mulia ni, amin ❤️

Alhmdulillah...sya lepas sblan trus lekat..Allah bgi rzeki cepat.

Sikit penerangan pada yg bertanya.

Sy lps 3bln lekat balik. Doa byk2 n jgn stress.

ape maksud chemical pregnency ni . maaf ye bertanya

Chemical pregnancy tu ape. Cmne. Maaf xthu

Bole je sis.. Jgn stress