buang najis

Ad x mommy2 pregnnt dlm ni yg sakit ble nk buang air besar (bukan sembelit)..rse mcm sakit buang air besar mse sggugut period..normal ke?sy smpy ggit baju thn skit.

2 Balas

Kalau macam nih saya rasa masa pregnant anak sulung. Rasa sakit perut sangad . Salah satu sebab saya salah makan . Saya makan sup tulang . Ada perahan limau dengan air lemon tea . Malam tuh saya sakit sangad perut tapi takde darah . Nak kata nak berak , tak jugak. Tapi memang menangis tahan sakit perut . Kali kedua , bila saya keguguran. Anak sulung 😊 . Rasa sakit yang amat sangad dekat perut . Dan darah keluar banyak gila sebelum kantung dengan janin keluar. 3 jam lah saya dalam tandas macam sakit contraction nak bersalin . Kalau sis cuma rasa sakit perut sangad tapi tak bleeding banyak . Maybe sis salah makan . Kalau ada bleeding banyak gila , mungkin keguguran .

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh alaminya...xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea..😉.....