Susah Buang Air

Ade x pengalaman mommies yg ssh nk buang air kecik? Rse nk membuang.. Tp ble g toilet xnk kua.. ?

11 Balas

Pernah terbaca ..susah buang air kecil gara2 baby n uri turun bwh..block puncing kencing kita buatkan kita susah nk kencing..better tanya doc..

sy plk asyik nk kncing je.. xsmpai stgh jam rse nk kncing lg.. kdg xtahan2 tp bila kncing kuar sikit je😒 bwt pnt je p toilet 😂

Saya pulak sakit bila buang air kecik dan besar. Sakit mcm kencing x lawas tu.. aduh. Siksa betul

Ssh buang air kecik.. Bkn sembelit..pdhl mnum air masak bnyk dah.. Lg2 ble mlm.. 😅

Sembelit ke sis? Banyakkan bersabar ya

Byk mkn buah bg sng mmbuang..

Byakkan mnum air kosong

Banyakkan minum air sis

Air besar ssh la🤔

Xde pulk