mommy2x....sy nk tnye skit....normal ke klu usia kndungan kite 24minggu tpi ad skit ase sakit yg on off kt perut n pinggang????n bby plk kerap ngeras....perut sakit mcm nk buang air bsr....tpi ble pegi toilet xad plk???normal ke klu mcm 2 mommy2x?????

Insan yg tngah celaru?

6 Balas

Better sis g hsptl .klu slalu sgt mengeras perut tu..means xnormal... Klu dkt hsptl nti dorg leh gune mesin ctg chck keadaan bby dkt dlm tu mcmne bepandukn graph if normal or x dlm setengah jam or sejam..klu xde pape perubahan dorg akn try buat prosuder lain... Emm..maaf nk tnye..la ni sis dh bpe bulan peknen ea??..mg dpmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

G scan kt swasta doc ckp air ketumban normal jew....

X normal tu sis.. Pergi klinik or hospital

kene p hosp sis..

Thanks mommy2x bnyk yg bgi nasihat n pndangan yg baik sy....pregnant kn yg no4 nie lain plk ase nye....xmcm yg yg no1 2 3....

P cek hosp.. P je bhgn emergency.. Ckp xtahan sakit biar cepat skit diorg cek..

Risau g hspital trus. Kami kt sini pn kadang xd jawapan antara normal atau pun tidak. G hspital cek. Tu lbih baik