Darah keluar

Hai assalamualaikum, saya hamil da 23 minggu, sorry soalan sy agk kotor sikit, normal ke kalau buang air besar dan najis tu ad darah,sedangkan sy x sembelit. Ada tak mummys yg macam sy atau bende ni srs? Sebab da berapa kali jugk la sy perasan mesti ad darah dekat najis x pon lepas buang air besar.

3 Balas

saya pun sama...bru perasan 2 hri ni....tpi belum ke klinik...sis pgi klink ke?

11mo ago

tak sy x pergi klinik pon tpi kalau kerap sgt maybe sy pergi klinik

Dah beberapa kali tu ada pergi jumpa doktor ke tidak?

11mo ago

da 2 3 kali jugak la belum jumpe dokter lagi sebab pikir tu normal risau nak jadi buasir..penah ad sejarah buasir masa sekolah tpi alhamdulillah dia da x de sampai skrg

nnt time checkup tny doktor taw