Bontot berdarah

Normal ke 6 weeks, bila buang air besar bontot berdarah..sy tkt nk teran tkt..xde sembelit pon..buang mcm biasa..maaf ayat kotor skit..bila membuang tu ada korek2 skit area luar2..tiba2 darah plk..nk kate buasir tpi x sembelit dan najis x keras

5 Balas

Kak ipar saya biasa jd, doc kata tindak balas ubat. So doc tukar jenis ubat lepas tu. X sure ubat apa. Boleh tnya doc.

7mo ago

Tapi sy hri tu mkn acid folid je..darah bhgian luar..mungkin luka

pergi check.. takut darah dari kandungan.. sbb baru 6weeks..

mcm mana sis? doc cakap apa? baby selamat tak?

7mo ago

Sy xgtau doc pon sis..2x kali berdarah..rasanya sbb sy basuh atau berak lama sgt..sbb sy x reti dan tkt nk teran. Sy membuang slow2 skrg..Alhamdulillah..bby ok..skrg dh 17week

banyak minum air putih sis

luka kot sebab sembelit

10mo ago

Xsembelit pon sis..mngkin sy tekan2 skit lubang bontot sbb tkt nk teran