surirumah atau hamba?

4hari warded di hospital kes anak demam panas 🥴 balik rumah lepas discharge keadaan rumah yg sgt teruk .. periuk nasi dh tumbuh kulat kat dalam, singki penuh semut bau bangkai, baju2 yg saya rendam sblum warded sbb anak muntah masih berendam, peti ais lantai xpyh sebut korang faham2 sendiri.. tolong bg sy semangat semula, saya betul2 penat dgn suami mcm nii 🥴 saya berduit, saya rasa nak cari 1rumah untuk saya tggal berdua je dgn anak,tp sbb masih fkir saya seorang isteri Dan ibu rumahtangga, saya betul2 xkuat, suami anggap saya mcm hamba .. maaf semua, saya xtahu nak bercerita dekat siapa, saya jaga nama baik suami depan family, saya x nak suami nampak buruk, tp hakikatnya ......

23 Balas

tegur suami.. kdg tu orang lelaki ni kene dipesan suh apa yg nak dibuat bila kita takda

dah bincang elok² dengan suami? kalau mampu, sis hire la maid yg daily visit

4w ago

Kalau sis berduit, hired je maid..

mg smuanya baik2 shj dan Dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin