Kurang Bernafsu

Hi mommies. Skrg kandungan dah masuk 8bulan, hubungan sy dgn suami tk sama mcm dlu, mgkn sbb sy penat dan takde mood utk bersama Kdg2 bila suami tidur, rasa bersalah dan kesian dekat suami tp sy anggap ni sementara shja. Suami tk pernah ckp apa2 mgkn dia pun paham keadaan sy tp itulah sy sndri yg rasa bersalah. Siapa yg ada rasa mcm sy? Normal ke tak?

4 Balas

sorry to say…sy pon sama.10w tp x rasa nk brsama.bkn pnat tp xde rase nk bsama.sis boleh offer kt suami puaskn dia dgn cara lain.suami ni asalkn dia dpt lpaskn air dia sy rase xde hal cara ape pon.byk je cara kite boleh guna tuk puaskn suami tnpa brsama.

normal , sy xbrsama suami dr mula pregnant smpai nk melahirkn dah...awal2 mmg xde nafsu pastu uri sy bwh pastu skrg bila ajak utk mudahkn bukaan jln , dia xmau sb dia ckp sy duk ckp sakit , nmpk gaya kene ikhtiar cara lain utk mudahkn bukaan jln 😅😂

pekara biasa tu puan. sy pun kdg2 mcm tu juga. tp walau pun kita x da mood. tp pstikan tdr tu ttp brsm. dan sntiasa berpeluk. biar hubungan suami isteri ttp erat. 😊😊.

same gn sy... explain kat suami elok2...insyaAllah dy akan paham...perasaan serba slah tu tetap ada... hihihi