Doakan saya kawan kawan

38w 5d - Start smlm lepas balik kerja rase mengeras mengeras . Bile amek timer , mmg reguler contraction 10 minit sekali dtg . Tp bile pegi hospital nurse buat ctg and selop , bukaan tk ad lg . Kepala baby pon tinggi lg . Tp sakit nye tu Allahuakbar , Allah jela yg thu mcm mne tk selese nye . Semoga sy terus kuat . Tgh mlm td start pkul 3 ke 4 pagi pon same mengeras tk bole nk tido . Amek timer jgk , pon same 10 minit sekali . Pagi td , sy bejalan keliling taman rumah sy then tron naik tangge . Hope tron lah baby and ad bukaan dalam tempoh mase 2 3 hari ni nanti . ?

28 Balas

Sy pon g mengurut die kata kepala baby kat bawah dah huhu .. Baru 6 bulan lebih.. Die selit kat peha.. Dah naikkan ok je die tak ngeras dah

Sy smlm mcam tu sis dua hari pegi mengurut rupanya kpla baby senget kata bidan tu yg sakit dan kerap mengeras .sy 36w 4day

Sama 38 mggu 5 hari... Kdg² ade tanda skt pinggang, skt mcm senggugut kdg xde... Hrp² dgn izin Allah, baby lahir sblum due...

Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan bersalin dan selamat semuanya . Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Semoga dipermudahkan segalanya sis..tolong doakan sy jgak, sy dh 39 weeks lbh tp xda tanda lg

Semoga dipermudahkan...kalau contraction betul nnt, pgg hp pun xboleh dh. Sebab sakit sgt

semoga dipermudahkan utk sis.. sy bbrp hri..sakit bwh perut..tak selesa nak tido n ddk,

hope everything dipermudahkan for you mommy! takecare! banyakkan mencangkung too okay?

Semoga dipermudahkan urusan sis & baby. Selamat keduanya. Aaamiinn. 💗

Sekoga dipermudhkan urusan bersalin sis nanti