Nak tahu pasal gender baby ❤️

Hai ada tak yg prnah scan doc ckp baby girl . Skali nak masuk wad doc ckp scan baby boy . Trus jdi konfius 😂😂 . Ada tak sapa² prnah trjadi mcm ni ? Apa pun semoga baby saya sihat dan selamat melahirkn tngh tnggu hari nak melahirkn . Dan untk pngetahuan ank saya 3orng boy . Yg ke 4 ni excited laa sikit tiap kali scan doc ckp girl eehhh tiba² bru² msuk wad doc scan ckp boy trus mcm ndak prcaya 😂😂😂#ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Sy awl2 scan dktr kata boy. Sekali masa 32w scan dktr kata girl. Lahir2 mmg girl. Nasib baik beli barang semua unisex

2y ago

kalau btol laa nnti lahir boy abis laa pakai pink² ni kali anak saya 😂😂😂