gender baby

17weeks scan doc ckp bby boy (private clinic) 28weeka scan doc ckp boy (kk) 31weeks scan doc ckp boy (kk) Harap2 btol la boy nti..ibu beli bju color unisex je wlau doc smua ckp boy tp hti ibu ni still was2..ade mommy mcm sy jugak ke.. was 2 gender baby even stiap kli scan doc ckp boy (doc yg berlainan) siap doc tunjuk penis & testis baby lg..tp hati ibu still mcm yeke? Yeke? Huhuhu baby kali ni x de kepit2 tiap kali scan mesti doc ckp baby terkangkang..even scan wktu 17weeks da nmpk gender nye.. Alhamdulillah bacaan air ketuban pn da turun ke 15.7 ☺️

24 Balas

Sama lah mcm sy sis, berharap preggy kali ni girl tp doc scan boy so terimalah dgn hati yang terbuka dan synkena get ready lah sbb nak tambah boboiboy kuasa 3 dah ni hihihi🤣🤣

4y ago

Sy dah ade 2 girl , 1 boy.. yg no4 tu la doc ckp boy tp hti ni rase was2 rase girl 😂