Gender scan

Sy br 18wks..scan td nk tgk gender..doc lm jgk godek2..sbb ada ketika dia kepit..pastu kacau dgn tali pusat..tp doc ckp kemungkinan boy sbb nmpk btk turtle..xnmpk girl(dia ckp girl ada 3 garisan) Sy dah ada 3 boy..igtkan yg last ni boleh la dpt girl plak..tp Allah lbh mengetahui.. kalu tgk pic ni mmg konpem boy ke?sbb td doc ckp nmpk mcm boy tp punai dia agk kecik jd doc puas jgk godek nk cari angle yg terbaik.. lastnya ni yg dia berani ckp boy sbb nmpk btk turtle katanya.m

Gender scan
3 Balas

its ok sis.. lelaki ke perempuan ke janji dua2 sihat n selamat.. sy pun ada 3 boy skrg tgh preggy yg ke4.. x scan lagi .... just enjoy je...

sy pun ada ank llki 3orng..skrng mgndung 9w...tk kisah lah laki ke pompuan..yg pnting ni yg last .😅😅nak tutup kilang ..

sama sy ada 3 boy sdah now pregnant 26week dr sdah bagi tau boy juga.. belum ada rezeki untuk girl